😀

Nedenstående referater er ikke redigeret af redaktionen
- og er venligst tilsendt os af mastersspilleren Sven Poulsen.

Mastersholdet spillede i aftes træningskamp mod Avarta, som vandt 6-5 !!!

Kampens udvalgte dommer Børge "Milton" Madsen kunne konstatere efter slutfløjt, at begge hold havde spillet en fair kamp, som Rødovre nok burde have lukket 15 minutter før tid, da de førte 5-3 . . .

Men 3 hurtige mål i slutminutterne gav Avarta sejren.

12/8 - 2010 BM

***************************

15/ 4. Første kamp var mod HIK, god kunstofbane, vi pressede dem fra start og havde det meste spil i 1 halveg. Vi kom også foran i starten af 2 halvleg, ved et flot langskudsmål af Dan Jensen. Desværre blev 3 mand skadet: Tim, Michael T. Rene Lund og det blev for svært mod de aggressive Hik`ere. Som puttede 2 bolde i kassen til sidst. Henrik Betjent vogtere buret. Hik – Rødovre 2-1

28/4. Udebane mod AB, dommeren var ikke på vores side, (han kender vist Kjærsgaard) vi var foran 1-0. og 2-1 begge mål af Michael A. på flot oplæg af Preben Kjærsgaard, desværre er vi handicappet af, at vi ikke har en fast målmand. Denne kamp var med Svend A. svenskeren som keeper. AB – Rødovre 3-2

3/5. Kamp på hjemmebanen mod KB, der havde blandt andet  Eigenbrod, Brian P, Claus Windfeld på holdet, der blev fightet over hele linjen og vi kom mere med i 2 halvleg, og havde et godt forsøg på overliggeren af Philip, sejren kunne gå begge veje, men vi delte. Positive toner hele kampen igennem. Christian Bundgaard var målmand. Rødovre – KB 0-0

10/5. Kampen mod 1908 på Amager blev lidt af en fuser, vi var på hælene, ramte ikke hinanden og modstanderne havde sat et godt hold sammen på dagen. En offday af os og fortjent at 1908 kunne vinde på bedre fight. Michael Toftegård på mål. B1908 – Rødovre 1-0

20/5. Forårets første sejr, B1903 spillede flot og kørte bolden fint rundt, da de scorede til 1-0 i starten af 2 halvleg, kunne de godt have ført 3-0. Heldet var til gengæld med os, og vi scorede på 2 hurtige kontraer tæt på slutfløjtet. Sejren var ikke fortjent, men vi havde brug for de 3 point. Christian Bundgaard på mål. Målscorere: Michael Andersen og Sven Poulsen.

Rødovre – B1903 2-1

25/5. Valby og møde de gamle fra Frem, Lars Larsen, Brian Juul, John Brutalis Hansen. Vi var toneangivende hele kampen, havde masser af chancer og Frem var heldige med at få det ene point. Vores midtforsvar med Jens Peter og Sonne er en fantastisk duo, som holder modstanderne fra store chancer. Henrik Betjent på kassen. Målscorer: Michael Andersen. Frem – Rødovre 1-1

3/6. Topholdet Brønshøj spiller en god gang bold, men vi spillede til tider lige op i mod dem, vi hjalp hinanden og løb meget i den kamp. Svensker Svend lavede 3 mål, desværre var 2 af dem i eget net, han har vist en fortid hos hvepsene, og synes han skyldte dem lidt. Dan spillede en flot kamp og var en konstant trussel oppe foran.

Christian Bundgaard på mål. Målscorere: Svend Olsen, Svend Andersen, Dan Jensen.

Brønshøj – Rødovre 5-3

7/6. Vi tog Fremad Amager på sengen og kom hurtigt foran 2 -0, som også var pausestillingen, de udligner i 2 halvleg til 2 – 2, men Svend Olsen redder os efter oplæg af Dan til 3 – 2. Ikke en køn kamp, men vi fik arbejdet sejren hjem på en våd bane. Christian Bundgaard vogtede buret.

Målscorere: Michael Andersen, Dan Jensen og Svend Olsen. Rødovre – Fremad Amager 3-2

15/6. Mod FA 2000 skulle vi vinde, og efter en sløv start kom vi foran 2 -0 som holdt til pausen, i 2 halvleg var der kun et hold på banen, i denne kamp var der klasseforskel, FA 2000 opgav og vi havde let spil. Bundgaard på mål. Målscorere: Per Steen 2, Dan Jensen 2, Sven Poulsen 2 og Michael Toftegaard 1. FA 2000 – Rødovre 1-7. Står fejlagtigt som 1-6 i resultatlisten.

21/6. Drengene fra Østerbro er svære at få point i mod, Erik Norsker, Jens Kolding og Frank Rasmusen er rygraden på et hold, der scorer på sine chancer, og ellers kører bolden rundt, vi havde ikke meget at skulle have sagt den dag. Comeback på holdet af Jan Albrectsen og Bjarne Daae. Der var fælles spisning efter kampen med dejligt smørrebrød som Per Steen havde medbragt.

Rødovre – B93 0-3

SUPER GRAND OLD MASTERS
****
  Manager og aktiv farlig angriber, Erik Molsing,
har 5/6 sendt dette indlæg:

"Jeg har tilladt mig at skrive lidt om den seneste kamp på hjemmesiden, som Børge og Sonne redigerer, og som jeg hermed vil anbefale, at også I går ind og ser lidt på:

123hjemmeside.dk/GAMMELMANDSAFELINGEN

Det er en rigtig  flot side, der her er oprettet."
-------------------------------------------------------------

Vores kamp mod Tårnby gav en forventet sejr, men den burde være blevet meget større.
 Vi har det med at falde ud i en del af kampen, og det er en virkelig uskik, men det blev alligevel til en 5-0 sejr.

Det var rigtig dejligt, at vi var 22 til spisning i torsdags, det er bare super hyggeligt