13.4 2016 FS

Sommerturnering 2014

efterår 2014

Supermasters har fået vind i sejlene:
Efter sidste uges sejr på 5-2 over KB blev det her mandag aften (29.9) til endnu en sejr.
Denne gang over HIK.
Da undertegnede gik ca. 5. min før slutfløjt var stillingen 6-2, og holdet havde spillet en fin kamp.
29.9 2014  fs

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tirsdag aften - 26.8 - hentede SM endnu en sejr. Denne gang med 3-2 ude over FREMAD V.
Sejren burde aldrig have været i fare, men som ofte før er holdet ikke gode i 2. halvleg.
Manglende koncentration og disciplin gør at modstanderen lukkes ind i kampen. Og når man så brænder de mest oplagte chancer, bliver det hele alt for hektisk.
Men: 1. halvleg var en fornøjelse med masser af godt spil og chancer samt en føring på 3-1.

29.8  fs

Efter første rundes spinkle nederlag på 2-1 til B1903, hvor holdet spillede en rigtig god kamp gjaldt det mandag (18.8) mødet med rækkens bundprop UNION.
Efter en fin 1. halvleg med føring 3-0 var det tæt på den totale nedtur efter pausen, hvor UNION fik lavet 2 hurtige mål ( og annuleret 1).
Det lykkedes dog at få rebet sejlene og få greb om tingene igen.
Det endte i en yderst fortjent sejr på 4-2.
Fremover er der dog ikke råd til at brænde 8-10 oplagte chancer og samtidig snorksove i forsvaret.

19.8 2014  fs ( der gjorde comeback på holdet efter 1½ års fravær)

🤩😎🤨🤩🤨

Mandag aften  (19. maj) spillede holdet bundkamp hjemme mod KB.
Trods 14 mand til start - + Folmer, Hans` hund - lykkedes det ikke at vinde.
Efter en lige kamp sluttede det med et 1-2 nederlag.

19.5 2014  fs

🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨
Efter sidste rundes smalle nederlag til FREM, der scorede til 2-1 i sidste minut, fik holdet en "lammer" på 2-7 af Tårnby hjemme på Elstedvej (5.5 14)

8.5 2014  fs

🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒

forårets 4. kamp torsdag 1.5 endte med et 2-1 nederlag til FREM i Valby

3.5 2014 fs
===================================

3. kamp i foråret hjemme mod Fremad Valby endte 1-1.
Og man må vel konstatere at holdet efter en fremragende 1. halvleg, som burde have medført en føring på noget mere end de 1-0 faldt helt sammen efter pausen.
Det fine spil fra 1. halvleg var pist væk og alligevel var det "helt i skoven" at Fremad (med deres ENESTE forsøg på mål) fik udlignet.

25/4 2014  fs

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Anden kamp i sæsonen endte med et stort nederlag på 2-7 til B1903 hjemme på Elstedvej.
25/4 2014 fs

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Supermasters indledte sæsonen med en storsejr på 6-1 over UNION på udebane.

9/4 14  fs

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Efter en besværlig start på sæsonen har supermasters fået gang i spillet.

I forrige uge blev det til den første sejr - 4-1 over UNION, og her til aften lykkedes det holdet at besejre "vores onde ånd," B93.

Efter en disciplineret indsats med masser af vilje og fight - og i store perioder pænt spil, fik holdet vendt 0-1 til en føring på 4-1, inden B93 i de sidste minutter fik scoret to hurtige mål og skabt lidt panik.

Det lykkedes dog fortjent nok at hive en 4-3 sejr i land.

En rigtig fornøjelig aften på sidelinien:
godt vejr, god kamp og masser af godt humør!

3.6  fs

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Supermasters har haft en rigtig svær start på sæsonen.
De nye holdledere Svend og Henrik - i samarbejde med Bjørn fra FA - har pt store problemer med at skaffe spillere nok.
Der er rigtig mange skader.

Så de 2 første kampe er begge tabt:
2-3 til FB og
1-3 til FREM

Forhåbentlig lysner det hen ad vejen...

Held og lykke fra en af de langtidsskadede..

SOMMERTURNERING 2012:

Efter en længere pause, der - som alt andet nutildags - skyldes computerproblemer, følger en opdatering af supermasters kampe i efteråret.

Efter sejren over AMALIE blev det til et smalt 2-3 nederlag til B1903, som formodentlig er vinder af sm.-rækken.

Holdet spillede en fin kamp, som blev tabt da vi "forærede" 03érne hele 2 straffespark.

Men positivt at vi spillede lige op med et af topholdene.

Ugen efter gjaldt det UNION ude på kunststofbanen ved Grøndalscentret.

Trods en meget klar overvægt i spil tilspillede vi os få chancer og måtte tage til takke med
0-0.

🤭

Næste opgave  var FREM hjemme i Rødovre.
Undertegnede var på Rømø, men har fået at vide, at nederlaget på 1-3 måske nok var ok og så alligevel lidt ærgerligt.

Vi har åbenbart svært ved at slå til, når chancen er der.

Ugen efter gjaldt det så FREMAD VALBY - desværre en lørdag formiddag, hvor det mere end kneb med at stille hold.

Holdet spillede egentlig en ok kamp, men tabte 0-2.

🤔

Næstsidste kamp i turneringen var hjemme mod KB.

Og endelig fungerede tingene og på en god fight og meget disciplin vandt vi sikkert 3-0.

Her skal det bemærkes, at Tommy Hald, der nok en gang havde påtaget sig målmandsrollen, flot reddede en straffespark med 10 min. igen.

En dejlig og fortjent sejr.

😀

Sidste kamp var udekampen mod B93 en lørdag formiddag.

Endnu en gang var det særdeles vanskeligt at stille hold.
Så det var med blandede følelser og bange anelser turen gik til Svanemøllen.

Efter 1. halvleg - bagud 0-3 - rejste holdet sig flot og spillede en flot 2. halvleg.
En stor tak til dem, der stillede op og hjalp til i nødens stund.
Slutresultat 1-4.

Holdet slutter på en 7. plads af 11  hold.
Alt i alt en acceptabel sæson, hvor det med få undtagelser ikke har været svært at stille hold.

Det mest positive har været, at stemningen på holdet har været fin hele vejen igennem - også nok tingene ikke lige gik vores vej.

24/10  fs
( TAK FOR I ÅR )

🤒

PS. HUSK DER ER VINTERTRÆNING PÅ HORSHØJVEJ HVER TIRSDAG KL. 18!!

Udekampen i uge 35 på Kløvermarkens bane 14 resulterede i en sikker sejr på 5-1 mod AMALIE.

Holdet lagde fra start pres på AMALIE, som de første 10 min. vel dårligt nåede over midten, og ret hurtigt bragte vi os foran 3-0.

Af uransagelige årsager begyndte vi at sløse lidt og lukkede dermed AMALIE ind i kampen.

De manglede dog skarpheden og for måede ikke at score på et par ret store tilbud.

Fra starten af 2. halvleg var vi igen spilstyrende, men formåede ikke at score på chancerne.

Et rigtigt fjumremål til AMALIE gav dem blod på tanden, men med et par hurtige mål fik vi afgjort kampen og vandt helt fortjent.

2.9 fs

😀

Hjemmekampen mod FB i uge 34 endte
(endelig!!) med en sejr på 2-1.

Det begyndte ellers rigtig skidt - bagud 0-1 efter ca. 20 sekunder.

Hurtigt fik holdet dog overtaget, og FB'erne blev sat under et voldsomt pres, men alle både hele og halve chancer blev misbrugt.

Der skulle faktisk et straffespark til lige før pausen, før der var gevinst.

2. halvleg formede sig på samme vis.

Vi kom foran 2-1 og burde have lukket og slukket, og så alligevel var FB meget tæt på at udligne med 10 min. igen.

7 min før tid var en FB'er uheldig og brækkede håndleddet i et hændeligt sammenstød.

Efter at have ventet et lille kvarter på ambulancen, valgte FB'erne ikke at spille kampen til ende.

En beslutning alle kun kunne bifalde.

Vi ønsker vores ven fra FB held og lykke og god bedring.

27.8  fs

🙃🤒😠😥🤔😘😲

efterårsturneringen begyndte (som forårets) med et nederlag til HIK. ( 0-3 )

Vi spillede egentlig en fin kamp i 40-45 min. men kunne ikke stå distancen.

Og vi kan ikke sige andet end, at resultatet var fair nok.

Det var bare måden det skete på, der kan genere.

HIKérne spillede som de plejer meget fysisk, og allerede efter 10 min. havde de fået sparket og løbet Evers ned, så han måtte udgå - og det ude påtale fra dommeren, der som sædvanligt i HIK er et kapitel for sig.

Ca. 10 min før tid forlod samme banen. ( Tim havde nok fortalt ham, hvad han mente om hans præstation - eller mangel på samme.)

Som de pæne mennesker vi er overtog Michael fløjten, så kampen kunne spilles færdig.

Og hvad gjorde HIKérne??

INGENTING!!!!!

Det er sjældent, det er en fornøjelse at spille mod HIK!

18.8  fs

forårspremieren onsdag aften hjemme på Elstedvej blev tabt klart med 1-4 til HIK.

Fejlaflevering på fejlaflevering må være overskriften for denne kamp.
Det var bestemt ikke fordi HIK'erne var gode, vi var bare rigtig skidt kørende på dagen.

Og når vi så ikke formår at score på selv de største chancer, så går det ofte galt.

HIK'erne straffede os for de fejl vi lavede, og spillede som de plejer med god fight og stort løbearbejde.

Det var hverken banen, bolden eller andres skyld - kun vores egen.

Næste opgave er ude mod FB på mandag den 16. kl 18.15

12/4  fs  🤒

Udekampen mod FB blev vundet 2-1.
Efter en aldeles glimrende 1. halvleg hvor vi udover at spille godt også tilspillede os chancer til en større føring end de 2-0, vendte kampen totalt på hovedet i anden halvleg.
Opgaven blev bestemt ikke nemmere af, at undertegnede forærede FB'erne et mål midtvejs i halvlegen.

Til allersidst formåede vi at brænde et par direktørere eller 3, så alt i alt var sejren og de tre points fortjente nok.

Onsdagens (25/4) hjemmekamp var mod et nyt bekendtskab, Amalie.
Kampen blev helt fortjent vundet, dog kun med 3-2.
Spillet var til tider helt pænt, men vi må erkende, at vi dels brænder alt for mange chancer og samtidig forærer nogle dumme mål væk.

Amalie var bestemt ikke en skræmmende modstander og sejren burde have været større.

🤭

Tirsdag 1/5 var holdet en tur til B1903.
Kampen blev tabt 2-0, igen på et par dumme og lidt tilfældige mål.

Vi spillede egentligt en ganske god kamp, men må samtidig erkende, at vi kun tilspillede os ganske få og små chancer.

Næste opgave er hjemme på Elstedvej onsdag d.9/5 kl. 18.15 mod UNION.

3/5 fs

##################

Afslutningen på foråret blev mildt sagt en blandet fornøjelse for supermasters.

Stabiliteten gik fløjten og det hele sluttede af med et forsmædeligt nederlag på 1-10 til B93!

En kamp hvor stort set alt gik galt.

Eneste positive element var at holdet - bagud 0-8 ved pausen - så nogenlunde fik rebet sejlene i 2. halvleg, hvor der dels blev kæmpet væsentligt bedre, og hvor det lykkedes at mindske antallet af kastastrofale bommerter.

I de foregående kampe var præstationerne meget svingende.

I en ringe spillet kamp, hvor det igen igen ikke lykkedes at score på de mange chancer blev det til en alt for lille sejr på 1-0 over UNION.

I næste kamp - mod FREMAD VALBY - var spillet bedre, men manglen på skarphed betød et nederlag på 1-0.

Den udsatte kamp mod FREM blev ligeledes tabt - denne gang 1-3.
Igen kan vi kun bebrejde os selv.
Kæmpechancer blev brændt og vi må nok også erkende, at vi pt ikke har marginalerne på vores side.

Kampen mod KB endte 2-2. En kamp der burde være vundet stort, men nej..

Og så endelig kampen mod B93  !!!!!

For holdlederen er det godt, at næste kamp først er til august......

*****

Redaktionen var på udflugt hele fredag eftermiddag 19. august med gamle venner fra 1. lilleput 1962-63

god sæson, der resulterede i en
slutplacering i den gode ende af tabellen.

Super Masters

AIK Frederiksholm - Rødovre / FA2000              5-4 (4-1)

Jan Lassen fra Frem ....
med en fortid i netop AIK Frederiksholm ...

Stillingen (efter dagens kamp):
KLIK på linjen herunder

/// lagt på 22/10 2011 af BM ///

🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒

Mandag aften (3.10) stod den på hjemmekamp mod B93.

Altid en svær opgave.

Det lykkedes at få 2-2 efter en godkendt første halvleg, hvor vi med noget nær 100% udnyttelse af chancer kom foran 2-0.

Desværre faldt vi noget sammen efter pausen, og alt i alt bør vi være glade for det ene point.

93'erne havde chancer til mere end de 2 mål, de fik scoret.

Målscorere: Steen og Kurt.

§§ 4.10  fs §§

🤩

Aftenens kamp mod Hvidovre endte med en storsejr på 8-1

Kun 11 mand var til rådighed til aftenens kamp, hvilket dog hurtigt viste sig at være mere end rigeligt.

Holdet spillede en ok kamp, men vi må også være ærlige og sige, at Hvidovre bestemt ikke var en skræmmende modstander.

Oven på aftenens kamp er det forståeligt, hvorfor holdet ligger sidst i rækken.

Vi kom meget hurtigt foran med 3-0, hvilket desværre betød at såvel intensitet som koncentrationen faldt betragteligt.

Vi burde nok have ført med mere end 3-0 ved pausen, men selv de største chancer blev misbrugt.

I 2. halvleg fortsatte vores totale dominans og set over hele kampen slap Hvidovre nok billigt med nederlaget på 1-8.

Igen igen spillede Kurt en god kamp og scorede 4 mål - heraf 3 på hovedet.

Jan A.havde endnu et come back og scorede igen og Hans, der praktisk taget var arbejdsløs havde en superredning.

Alt i alt en dejlig aften på Elstedvej.

🤩🤩🤩🤩🤩
####19-9  fs ###

Mandagens udekamp mod AB blev heldigvis en opmuntring, selv om det holdt hårdt.

I et usædvanligt modbydeligt vejr med regn og blæst og så mørkt at lyset måtte tændes kl. halv syv lykkedes det at hale en smal 2-1 sejr hjem.

Vi havde som tidligere meget meget svært ved at få scoret mål.
Og når så undertegnede kvajer sig og næsten forærer modstanderen et  mål bliver det jo ikke nemmere at vinde.

Det lykkedes dog Kurt, at lave 2 flotte mål i 2. halvleg - det sidste blot 1 minut før tid - og dermed skaffe efterårets første 3 points.

Dagens anden gode oplevelse var, at Kay gjorde come back ( til 11-mands fodbold ) og spillede 60 minutter.